Startende ondernemer?
Bespaar duizenden euro's op jouw website!

Websites voor startende ondernemers

Je onderneming gaat anno 2019 pas echt van start als je over een professionele website beschikt. Vaak ben je dan duizenden euro's kwijt. Niet bij PrimaSite: wij hanteren de ongekend lage vanafprijs van € 295,-. Daarna betaal je slechts € 19,95 per maand. Een bedrag waarvoor je volledig ontzorgd bent, dus inclusief e-mailadressen, hosting, domeinnaam en 24/7 ondersteuning!


Hoe kunnen wij zo goedkoop zo veel kwaliteit leveren?

Waar andere collega's vaak duizenden euro's rekenen, leveren wij minimaal dezelfde kwaliteit tegen een ongekend lage prijs. Hoe dat kan? In het kort komt het er op neer dat wij de meest voorkomende functionaliteit van websites in één systeem hebben gezet, waardoor we het technische wiel niet telkens opnieuw hoeven uit te vinden. Door de ontwerpen van onze vormgevers vervolgens aan dit systeem te koppelen, kunnen wij binnen een dag een volledig functionele website opleveren. Dat bespaart heel veel tijd en dat zijn uren die jij dus niet hoeft te betalen!

Hier kun je lezen waarom wij zo goedkoop websites kunnen bouwen, of lees wat je allemaal krijgt voor je goede geld.

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend telefonisch contact met je op om slimme vragen te stellen en om antwoord te geven op jouw vragen. Daarna regelen wij de rest. Jouw enige taak is het in ontvangst nemen van complimenten over je nieuwe site, promise!

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Normale prijs € 495,00
Af: actiekorting € 200,00
Eenmalige kosten excl. BTW € 295,00
Maandelijkse kosten excl. BTW € 19,95

Bel me maar

Als je onderstaand formulier invult, bellen wij je geheel vrijblijvend terug!