Websites voor de hippische branche

Hop, hop, paardje in galop

Websites voor maneges en andere paardenprofessionals

PrimaSite leverde de afgelopen jaren opvallend veel sites voor professionals met een passie voor paarden. Zo bouwden wij sites voor personal coaches die werken met paarden, paardenfokkerijen, maneges, paardenartsen en begeleiders voor jong ruitertalent.

Zij kozen niet alleen voor PrimaSite vanwege de aantrekkelijke prijs, maar ook omdat het bijhouden van hun website zeer snel en eenvoudig gaat. Ook in de hippische wereld is dat een interessante combinatie. Hieronder een (paarden)bloemlezing.

Websites voor paardenartsen

Eén van de eerste PrimaSites bouwden wij voor Roos Stoop in Zwiggelte. Zij was destijds net als zelfstandige begonnen en had daarvoor een informatieve website nodig. Inmiddels vinden alleen al via Google vele honderden klanten de weg naar Roos, wier paradepaardje tandheelkunde is.

Bezoek website

Vanuit de andere kant van Nederland meldde zich niet veel later Majbritt van Nispen. Geen onbekende naam, want zij heeft een achtergrond als internationale wedstrijdruiter. Hierdoor heeft zij – als afgestudeerd paardenarts – een goed oog voor het afwijkend bewegende paard. Equidoc opereert vanuit het mooie Chaam.

Bezoek website

Websites voor paardencoaches

Een paard praat niet, maar reageert in gedrag op de non-verbale communicatie van de mens. Omdat 85% van menselijk gedrag bestaat uit diezelfde non-verbale communicatie, is een paard een perfecte partner om deze te kunnen verbeteren. Een paard is immers niet rancuneus en geeft je direct een nieuwe kans.

Een paard maakt het onbewuste bewust en zo kun je het veranderen. Om je persoonlijk te laten groeien kun je terecht bij de Haarlemse coach Kim van Bezu. Haar website een belangrijke manier om nieuwe klanten te werven, vandaar dat ook zij koos voor PrimaSite.

Bezoek website

Websites voor paardenfokkers

Nog zo’n bekende naam is Steffi Verhagen; bij menigeen bekend van Boer zoekt vrouw. Bij haar paardenfokkerij in het Brabantse Boekel kun je alle hengsten bestellen die, waar dan ook ter wereld, op een sperma win-station staan.  Ook adviseert en insemineert ze, én kan ze de geboorte van jouw veulen begeleiden. Neem gerust een kijkje op de website die wij voor haar bouwden.

Bezoek website

Maneges en toptalent

De naam Raijmakers is groot, heel groot. Vanuit Asten draagt meervoudig olympisch- & wereldkampioen Team Piet Raijmakers Sr dagelijks zijn passie, kennis en kunde over op zijn volledige team. De manege is volledig beschikbaar voor coaching en begeleiding van jeugdig talent.

Bezoek website

Websites voor maneges

PrimaSite is dan ook bij uitstek geschikt voor maneges. Het is eenvoudig om evenementen en lesroosters te plaatsen en bij te houden. Ook foto’s en zelfs video’s staan met een paar klikken op je website, zodat bezoekers direct kunnen genieten van een professionele site. En de prijs? Bijna elk paard kan dat trekken! En daarmee is PrimaSite de prins op het witte paard.

Kennismaken?

Aangenaam: wij zijn PrimaSite!

Begin het komende jaar goed en vraag een vrijblijvende offerte aan: het verplicht je tot niets. Je weet direct waar je aan toe bent en wat je voor je goede geld mag verwachten, want PrimaSite levert gratis een eerste ontwerp voor jouw site aan bij je offerte. Zonder enige verplichting! Vul onderstaand formuliertje in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl of bel ons op 072-7100011. Tot snel!


    PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
    logo Google
    Google Beoordelingen
    5,0
    Deel jouw ervaring