Tips en tricks
Haal het maximale uit jouw website

Haal méér uit je website

Als je al een website hebt, wil je natuurlijk ook dat deze goed bezocht wordt. Op deze pagina voorzien wij je regelmatig van nieuwe tips en inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van zoekmachines.

Ook geven we hier meer uitleg over nieuwtjes in ons eigen PrimaSite-systeem. Tenslotte: heb je nog geen website, maar overweeg je er wel een te nemen? We delen graag onze ervaringen en wellicht kun je er wat mee. Is het niet bij ons, dan wel bij een ander.

Hoe kun je besparen op de prijs van een website?

De meest gehoorde vraag is: Wat kost een website? Dat is feitelijk hetzelfde als vragen wat een auto kost. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

"Duur" is echt zo'n term die niemand wil horen. Daarom behandelen we de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de kosten. Overigens spreken wij liever van "investering", want als je een goede website laat maken, verdient deze zichzelf terug.

Bespaar nu!

In 7 stappen een website (laten) maken

Speciaal voor ondernemers die een website willen (laten) maken, hebben we een een handleiding geschreven waarmee je in 7 stappen een perfecte website kunt (laten) maken.

De instructies zijn geschreven in Jip & Janneke taal, dus je hoeft niet bang te zijn voor technisch jargon. Oh ja: het is helemaal gratis. Je hoeft dus ook niet te betalen met je e-mailadres, naam of telefoonnummer. Gewoon lezen en eventueel. Veel leesplezier!

Bekijk de tips

7 vragen die je moet stellen

Als je overweegt een website te laten maken, stel dan in elk geval de volgende 7 vragen aan je websitebouwer. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Lees de 7 vragen hier en begrijp direct waarom je ze moet stellen. Inclusief een tip die van levensbelang is!

Lees de 7 vragen

PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring