Professionele website laten maken

Succes verzekerd, probeer het gratis!

Website laten maken

PrimaSite werkt snel en scherp, zonder poespas en zonder onnodige kosten. Daar worden onze opdrachtgevers blij van. Wil ook jij door ons je website laten maken? Laten we dan kennis maken, want met jouw verhaal start onze klus.

Het mooie is: we beginnen daar meteen aan. Gelijk met onze offerte ontvang je een ontwerp, gratis. Wel zo veilig, want je zit nergens aan vast. Bij PrimaSite koop je geen belofte, maar een zichtbare website die al bijna klaar is.

Succesvolle website laten maken

Een website moet er geweldig uitzien en passen bij jou, bij jouw onderneming of bij jouw organisatie – maar een website moet ook succesvol zijn. Als je PrimaSite jouw website laat maken, kun je er op rekenen dat wij die site succesvol gaan maken.

We bieden alle webmasterdiensten die voor jouw website van belang zijn en zorgen ervoor dat jij precies op de hoogte bent van wat wij voor je doen. Je kunt ook altijd even binnenlopen in ons kantoor in Alkmaar.

Samenwerken aan succes

De basis van iedere succesvolle website is een goede samenwerking tussen opdrachtgever en websitebouwer. Bij PrimaSite houden we van duidelijk en eerlijk zaken doen. Je betaalt niet voor beloftes, je koopt geen mooie woorden, bij ons word je pas klant als je je website mooi vindt.

Dan weet je precies waar je voor betaalt. En, ook belangrijk: je weet dat je niet te veel betaalt. Wij doen nergens geheimzinnig over. Samen weten we evenveel van jouw website – wij iets meer van de techniek, jij iets meer van de inhoud. Het resultaat is een succesvolle website waar we allebei trots op zijn.

Webdesign door PrimaSite

PrimaSite bouwt websites, maar dat doen anderen ook, en dat doen ze natuurlijk ook goed. Wij waarderen onze collega's, maar we zijn toch eigenwijs, we doen het nét even anders. In de branche is het de standaard dat jij betaalt voor het hele proces: het ontwerp, de weg naar livegang. De laatste loodjes, maar ook de eerste. Er worden heel wat uren gemaakt en heel wat facturen betaald. Daar hebben wij niks mee. Wij verkopen websites zoals de bakker brood: Je ervaart het vakmanschap, je ziet de kwaliteit en de prijs is goed.

PrimaSite is wel een „warme bakker”, geen broodfabriek. Wij bieden maatwerk, want jouw bedrijf is uniek. En daarom verdien je maatwerk. Je laat PrimaSite niet je website bouwen omdat je één of ander standaard template wil Je komt bij ons omdat je weet dat we knap werk leveren, precies de site die jij wil. Dat zijn we ook aan onze stand verplicht, want als ons design jou niet overtuigt, dan koop je niks. Dat zouden we ook niet willen! We willen tevreden klanten, geen teleurstellingen. Dat past niet bij PrimaSite.

Websitebouwer PrimaSite: hoe werken wij?

PrimaSite wil jou eerst leren kennen en daarna laten wij aan jou zien wat we kunnen. Wat voor verhaal heb je, hoe wil je je website laten bouwen? Met een handig formulier maken we het je makkelijk. Dat is de basis, daar kunnen wij dan mee vooruit. We gaan voor je aan de slag en terwijl we dat doen, kun je altijd bij ons komen kijken, zodat je weet waar we mee bezig zijn. Even bellen kan ook. Het is immers jouw website!

Daarna komt het moment dat wij jóu bellen: je webdesign is klaar. Wat vind je ervan? Is het wat? Wil je 'm kopen? Pas dan word je onze klant. De site wordt dan compleet afgemaakt. Als je wat dingetjes aan wilt passen is dat natuurlijk ook geen probleem. Websitebouwer PrimaSite zorgt dat het klopt. Dat is ons werk en dat doen we omdat we het mooi werk vinden, dat merk je wel!

Een website laten maken: is dat duur?

Nou, niet dus, want we bouwen gratis. Je kunt door ons je website laten maken zonder verdere verplichtingen. Maar als je echt onze klant wordt, betaal je natuurlijk wel voor de site die we gaan leveren.

Wij vragen daar niet de hoofdprijs voor, dat is onze stijl niet. Onze opdrachtgevers zijn ZZP'ers, verenigingen, ondernemers die van doorwerken houden en niet van dikke pakken papier met cijfers achter de komma. Bij ons kun je al klaar zijn voor € 295,-. Meer kan ook, maar dan is het dat ook waard. Dat is de stijl van PrimaSite.

Wat willen wij weten?

PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring