Website laten maken in Alkmaar

Say Cheese tegen jouw schitterende nieuwe website

Website laten maken Alkmaar

Heb je webdesign nodig in Alkmaar? Kies dan voor PrimaSite. Velen gingen je voor en hebben door PrimaSite hun website laten maken in Alkmaar. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in ons kantoor, pal aan de Friese Brug, dus hartje Alkmaar, maar wél met gratis parkeergelegenheid. Dan vertellen we je meer over wat we doen en laten we zien wat PrimaSite voor jou kan betekenen.

Snel, betaalbaar en bereikbaar

Net als je website moet jouw webdesigner altijd bereikbaar zijn en PrimaSite is dat. Alkmaar ligt een half uurtje rijden van Amsterdam, centraal in Noord-Holland, en je kunt er komen op alle mogelijke manieren: met de auto – gratis parkeren – maar ook met de trein en de bus. De bus rijdt zelfs voor ons kantoor langs en het station van Alkmaar is niet ver lopen. En als je met de boot wil komen... We kijken uit op het kanaal, dus het zou je nog lukken ook!

Altijd bereikbaar zijn betekent natuurlijk ook: online bereikbaar zijn. Stuur ons maar een mailtje en je merkt vanzelf hoe snel we reageren. Bij PrimaSite staan we klaar om ook jouw website te maken, omdat we websites maken gewoon mooi werk vinden. Zo mooi zelfs, dat we het gratis willen doen: voor het eerste ontwerp betaal je niks.

Gratis website laten maken?

Dat stond er echt, in de alinea hierboven: we willen voor jou best gratis aan de slag. Want hier in Alkmaar houden we niet van poespas, we zijn directe Noord-Hollanders en we zitten niet op onze handen.

Als jij vertelt wat voor website jij zou willen laten bouwen, dan maken we die en voor dat eerste ontwerp betaal je verder niks. Pas als we je hebben kunnen overtuigen met ons werk, vragen we je of je ook echt onze klant wil worden. Bij ons koop je geen belofte, bij ons koop je waar voor je geld.

Onze kaasstad

Eigenlijk gaat het bij PrimaSite dus net zoals wanneer je een blok kaas koopt: je proeft ervan, bekijkt of de kaas er goed uit ziet, en pas dan zeg je: die kaas koop ik. Maar over kaas kunnen andere Alkmaarders je ook wel van alles vertellen, bij PrimaSite praten we liever over websites bouwen.

Webdesign voor Alkmaarders

De opdrachtgevers die PrimaSite hun website laten maken, vinden het prettig om even binnen te kunnen lopen en te horen hoe het er inmiddels voor staat. Het blijft zo op afstand toch een beetje abstract, website-ontwerp, maar wij laten je juist graag zien hoe wij het doen en hoe je website er concreet uit gaat zien. Even binnenlopen past ook wel bij ons Alkmaarders: we houden het hier graag gezellig en laagdrempelig.

We merken dan ook dat opdrachtgevers die ons hun website laten maken Alkmaar een warm hart toe dragen. Wie in Alkmaar of omgeving woont, komt vaak genoeg de Friese Brug over en als je daar dan toch bent, kijk je meteen even binnen bij PrimaSite. De koffie en thee staan klaar! En als de website is opgeleverd, blijft dat gewoon gelden: heb je een vraag, kom gerust langs. Wij vinden ons werk leuk, anders deden we het niet, dus zet ons maar lekker aan het werk!

Hartje Alkmaar wandelen

Als je dan toch in Alkmaar bent, kun je ook een blokje om. Speciaal voor wandelaars die het leuk vinden om met een GPS-app hun wandelingen bij te houden, bieden wij de wandelroute Hartje Alkmaar. Letterlijk en figuurlijk!

De 5,3 kilometer lange route loopt dwars door het centrum van Alkmaar. Zet je Runkeeper aan? Dan word je beloond met een romantisch eindresultaat. En in de tussentijd zijn wij bij PrimaSite al begonnen met het ontwerpen van jouw website...

Klik hier voor de route
PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring