Webmaster huren?

Huur een professionele webmaster vanaf 1 uur per week

Professionele webmasterdiensten

Een webmaster is iemand die er voor zorgt dat alle teksten, foto's en video's op jouw website op tijd op de juiste plek verschijnen. Ook zorgt hij of zij er voor dat jouw klanten dat te weten komen via social media en/of nieuwsbrieven. Dat is belangrijk, want online succes staat of valt met het regelmatig bijhouden en optimaliseren van jouw website.

Maar wat als je daar zelf geen tijd of kennis voor hebt? Of als jouw bedrijf te klein is om een webmaster in dienst te nemen? Een professionele webmaster huren is dan wellicht interessant. Bij ons kun je voordelig webmaster­diensten afnemen vanaf 1 uur per week.

Onze webmaster werkt voor jou

Een goede webmaster zorgt er voor dat jouw website proactief bijgehouden wordt. Hij zorgt voor pakkende teksten en passende afbeeldingen. Nieuwe pagina's worden aangemeld bij zoekmachines.

Ook bedenken we samen met jou nieuwe invalshoeken om méér potentiële klanten te werven. Alle inspanningen worden nauwkeurig bijgehouden én gemeten, zodat we successen samen kunnen vieren.

Ook voor websites van de concurrent

Uniek aan onze dienstverlening is dat je niet verplicht bent een website door ons te laten bouwen. Wij kunnen ook overweg met websites die door derden zijn gebouwd, bijvoorbeeld Wordpress.

Doordat je gewoon je bestaande website blijft houden, bespaar je veel geld. Meestal kunnen wij de laadtijd van een Wordpress-site verbeteren, zodat jouw klanten direct een betere indruk krijgen van jouw bedrijf.

Resultaat van onze webmasters

512
Aantal uren
📝
327
Geschreven teksten
📸
894
Bewerkte plaatjes
💶
12458
Extra klanten

Wat kost een webmaster huren?

De kosten van een webmaster huren zijn afhankelijk van de geïnvesteerde tijd. Als je 1 uur per week een webmaster huurt, betaal je slechts zo'n € 215,- per maand. In een uur tijd kunnen onze webmasters verbazingwekkend veel voor je doen.

Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat een webmaster meetbaar succes boekt. Daardoor zullen jouw ambities wellicht groter worden. Dan groeien wij graag met je mee. Hoe meer uren je afneemt, hoe lager ons uurtarief.

Uren per week Uur­tarief Prijs p/maand
1 € 50,00 € 215,00
2 € 47,50 € 408,50
4 € 45,00 € 774,00
8 € 42,50 € 1.462,00
16 € 40,00 € 2.752,00

We werken vanuit ons kantoor in Alkmaar, maar vanaf 8 aaneen­gesloten uren werken wij net zo graag op jouw bedrijf. Onze reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer (heen en terug).

Interesse? Bel ons op 072 - 71 000 11, of vul nevenstaand contactformulier in.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met je op.

    PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
    logo Google
    Google Beoordelingen
    5,0
    Deel jouw ervaring