Twijfels bij een collega?

Wellicht bieden wij een betere prijs óf een beter webdesign

Second opinion: webdesign

Daar zit je dan, met een offerte voor een nieuwe website in je mailbox. Toch knaagt er iets. Is de prijs wel scherp? En wordt het ontwerp wel goed genoeg? Twijfel niet langer: vraag een second opinion aan voor webdesign.

Bij PrimaSite begin je zonder zorgen of risico's: we maken vrijblijvend een gratis webdesign, volledig op basis van jouw wensen. Pas daarna besluit je of je klant wil worden en of je een complete website wil kopen. Dat is dus een iets andere werkwijze dan het aanvragen van een offerte en hopen dat het goed komt.

Hoe werkt het?

Wij kunnen natuurlijk pas een indrukwekkende website voor jou ontwerpen als we weten wie jij bent, wat je doet, wat je wil uitstralen en wie je wil bereiken.

Je zal ons dus moeten voorzien van informatie. Daarvoor hebben we gelukkig een handig formulier ontwikkeld, zodat het maximaal 5 minuten van jouw kostbare tijd kost.

Wat willen wij weten?

Zijn jullie duur?

PrimaSite maakt websites voor ondernemers, verenigingen en ZZP'ers. Elke dag bewijzen wij dat een goede website niet duur hoeft te zijn.

Sterker nog: met onze vanafprijs van € 295,- schrikken wij veel mensen af. Toch krijg je bij ons meer waar voor je geld dan bij veel duurdere collega's. Om dat te bewijzen halen wij met ons gratis webdesign al jouw twijfels weg.

Over onze tarieven
PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring