Jij droomt het,
wij realiseren het

Maatwerk voor jouw website

Maatwerkoplossingen voor websites

Jij bedenkt het, wij kunnen het maken. Kun je het niet bedenken? Dan denken we graag met je mee. In de afgelopen 21 jaar hebben wij heel veel maatwerk voor websites gerealiseerd. Mogen we ook voor jou aan de gang?

iDeal inbouwen

Als jij klanten op jouw website iets wil verkopen, dan mag iDeal natuurlijk niet ontbreken. iDeal inbouwen op websites is iets waar wij jou bij kunnen helpen.

We hebben ervaring met praktisch alle banken en betaalproviders. Maar wist je dat het ook mogelijk is buitenlandse systemen in te bouwen?  Denk aan Bancontact in BelgiĆ« of aan Giropay in Duitsland. Ook koppelen we net zo makkelijk met PayPal en Apple Pay.

Tekst schrijven website

Wij schrijven graag teksten voor websites. Als je dat zelf moeilijk vindt om te doen, weet dan dat Google houdt van sites die regelmatig worden bijgewerkt. Dat betekent dat je regelmatig nieuwe content op je site moet plaatsen.

De teksten die wij schrijven voor websites zijn pakkend, duidelijk en goed leesbaar. Daarbij zoeken we bijpassende afbeeldingen, video's en/of infographics. Tip? Kijk ook eens bij onze webmasterdiensten.

PDF-formulieren voor websites

Soms kan het handig zijn om automatisch gegevens in een contract of offerte te plaatsen. Wij kunnen complete PDF-formulieren voor websites programmeren.

Je krijgt dan het complete PDF-document aangeleverd in de door jou gewenste opmaak. Dit kan per e-mail, of als download. Vanzelfsprekend kan dit zowel openbaar, als achter de schermen worden geregeld. Alleen jij kunt dan de PDF-documenten genereren.

Vind vestiging in de buurt

Als jouw bedrijf meerdere vestigingen heeft, of jouw product is bij meerdere dealers te koop, dan kunnen wij op jouw website de dichtstbijzijnde vestiging of dealer tonen.

Middels een kaartje van Google Maps wijs jij jouw bezoekers de snelste weg. Dit kan automatisch, dus op basis van locatie, maar ook zou jouw bezoeker een postcode in kunnen voeren voor meer vrijheid.

API koppelen aan websites

Diverse partijen bieden mogelijkheden om middels een API te koppelen aan websites. Hierdoor kun je veel tijd besparen, en/of juist extra ingangen creƫren om klanten te werven.

Denk niet alleen aan chatprogramma's, maar ook aan boekhoudpakketten, SMS-gateways, en complete reserveringssystemen. Wij programmeren snel en effectief. 

PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring