Bewegend beeld doet het goed

Plaats een animatievideo op je website

Animatievideo's voor websites

Of je nu de verkoop wilt verhogen, merkbekendheid wilt vergroten, jouw publiek wilt opleiden of een interne verandering wilt communiceren – wij maken de animatievideo’s om jou daarbij te helpen! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige explainer video’s tegen een betaalbaar tarief.

Geen bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een animatievideo op zijn website en in zijn Social media campagnes. Niemand leest meer die ellenlange website teksten op jouw site of in jouw e-mailmarketing dus is een animatievideo dé manier om jouw potentiële klant nog te bereiken.

Mensen zijn snel afgeleid, waarbij een video wel de aandacht vasthoudt waar alleen tekst en afbeeldingen dat niet voor elkaar krijgen. Met een animatie video zet je je bedrijf, product of dienst op de kaart, optimaliseer je je conversie, en verhoog je dus je omzet.

Hoe het werkt

 • Concept & Strategie
  Gezamenlijk bepalen wij eerst het doel van de video en dan komen we tot de kern van de propositie.
 • Script & Verhaal
  Het script maakt of breekt je uiteindelijke video. Tijdens deze stap maken we het script en bedenken we het verhaal.
 • Video productie
  Dit is jouw moment om achterover te leunen, terwijl wij aan jouw video werken.
 • Levering
  Wij leveren jouw video binnen een paar weken. Revisies zijn bij de prijs inbegrepen en wij stoppen pas als jij 100% tevreden bent.

Bekijk hier wat voorbeelden. Wil je weten wat het ongeveer kost? Bekijk hier de tarieven. Wil je een scherpe deal? Neem dan contact met ons op.

PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring