Wat wij doen

Onze diensten op een rijtje

Waar mogen wij je mee van dienst zijn?

Door PrimaSite kun je natuurlijk uitstekend een webdesign laten maken. Een goede website is echter nooit af. Daarom doen we nog veel meer om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken.

In de afgelopen 21 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met onderstaande diensten. Eigenlijk kunnen we elk probleem voor je oplossen. En als wij het zelf niet kunnen, maken we gebruik van getalenteerde partners. Zij kunnen je bijvoorbeeld van dienst  zijn op het gebied van SEO en SEA (gratis en betaalde resultaten in Google en social media).


Wij maken websites

Wil je een website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden websites bouwen zó leuk, dat we direct een website voor je gaan ontwerpen als je een offerte aanvraagt. Geheel vrijblijvend. Zo zie je meteen waar jij je goede geld in investeert.

De meeste webbouwers zetten overigens de websites voor hun klanten op vrijdag online. Wij doen dat bewust op donderdag, zodat we in het weekend lekker van onze vrije tijd kunnen genieten bij onverhoopte foutjes.

Ja, ik wil een website

Wij schrijven teksten

Ben je zelf niet zo'n kei in het schrijven van teksten? Geen nood: wij schrijven dagelijks teksten voor websites. Prettig leesbare teksten die op basis van jouw wensen geoptimaliseerd zijn voor Google. Desgewenst zoeken wij er de juiste afbeeldingen bij, voor een optimale leeservaring.

Wij zijn webmasters

Een webmaster is iemand die er voor zorgt dat alle teksten, foto's en video's op jouw website op tijd op de juiste plek verschijnen. Ook zorgen wij er voor dat jouw klanten dat te weten komen via social media, persberichten en/of nieuwsbrieven. Je huurt al een webmaster vanaf 1 uur per week.

Ja, ik wil een webmaster

Wij realiseren maatwerk

Of je nu een iDeal-knop in je website wilt, automatische verwerking van gegevens in PDF-formulieren, of de wereld wil vertellen bij welke winkels jouw producten te koop zijn, wij kunnen al het denkbare maatwerk voor je realiseren.

Ja, ik wil maatwerk

Animatievideo's voor websites

Of je nu de verkoop wilt verhogen, merkbekendheid wilt vergroten, jouw publiek wilt opleiden of een interne verandering wilt communiceren – wij maken de animatievideo’s die jou daarbij helpen!

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige explainer video’s. Of je nu een 2D-animatie wilt, een interactief filmpje of een business animatievideo: PrimaSite biedt messcherpe tarieven!

Ja, ik wil een video
PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring