Een goede website laat je bouwen in Alkmaar
PrimaSite: 100% gemaakt in de kaasstad!

Webdesign Alkmaar: PrimaSite

Ben je ondernemer of ben je een bestuurslid van een vereniging of stichting in Alkmaar? Dan laat je je website natuurlijk bouwen door PrimaSite. Niet omdat wij toevallig ook in Alkmaar zitten, maar gewoon omdat we - ook landelijk gezien - de beste keuze zijn qua webdesign en service.

Say Cheese tegen onze voordelen, want wij zijn goedkoop, razendsnel en bouwen bloedmooie websites. En... Als je een vraag hebt, kun je altijd langsrijden!


Bijna 20 jaar ervaring!

PrimaSite is een topproduct van Maxes, een bedrijf dat al sinds maart 2000 bestaat en sindsdien vele honderden websites heeft gebouwd en duizenden websites in de lucht houdt. Al die jaren ervaring nemen we mee als we jouw site gaan bouwen.

Wij zijn vakidioten!

Na al die jaren realiseren wij ons nog steeds dagelijks dat we van onze hobby ons werk hebben weten te maken. We behoren tot de gelukkigste werkende klasse van Nederland. En die dankbaarheid stralen we uit!

Exclusieve ontwerpen!

Wij passen geen goedkope templates aan om deze te verkopen als nieuw. Op basis van de (on)mogelijkheden van ons eigen platform leveren wij exclusief maatwerk aan onze klanten, waarbij wij keer op keer blijven verrassen!

100% made in Holland!

Al onze productie komt uit het mooie Alkmaar. Veel van onze collega’s laten hun sites in het buitenland maken. Wij niet: daarvoor hechten we te veel waarde aan veiligheid, exclusiviteit en opleveringssnelheid. En zo kunnen we trots blijven als we onze sites vergelijken met die van onze collega's.

Eigen CMS

“Oh, is het zo makkelijk?” We genieten er van als we dit onze klanten horen zeggen. En ze zeggen het allemaal, want het is vreselijk makkelijk om je eigen PrimaSite bij te houden. Wij de magie, jij het gemak.

Zoekmachinevriendelijk

We leveren een website die goed indexeerbaar is, een geweldige laadtijd heeft, uitstekend zichtbaar is op alle devices (mobiel, tablet, desktop) én daarbij geven we je waardevolle tips om je site hoger in Google te krijgen. Gebruik onze informatie en zie je positie stijgen!

>

Zo maar wat regionaal werk...

Veldzichthoeve

Bij Beemster Boerderijwinkel Veldzichthoeve koop je niet alleen de lekkerste kaas, maar kun je ook echt het boerenland beleven.

Ping Pong Alkmaar

De jongste pingpongvereniging van Alkmaar is lekker competitief ingesteld en is op zoek naar sportieve jeugd met balgevoel.

Niro Keukens

Begonnen als de Witgoedhal, specialiseerde Niro Keukens zich al snel in oplevering van complete keukens tegen bodemprijzen.

Richard Stucadoors

De Alkmaarse Richard Nooi noemt zichzelf al meer dan 30 jaar een gipskunstenaar, ook wel: stukadoor. Hij werkt voor particulieren en bedrijven.

Novus bewindvoering

Novus is Latijn voor "nieuw". Novus bewindvoering uit Heerhugowaard staat voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst, vooruitkijken, etc.

Brands timmerbedrijf

BRANDS Timmerbedrijf uit Koedijk is gespecialiseerd in het maken van o.a. beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers en schuttingen.

Hier kun je meer voorbeelden bekijken.

Wat onze klanten zeggen...

Pasfoto Richard Nooi

Ik ben zeer tevreden met mijn PrimaSite! Al na twee maanden stond ik op de 1e plaats in Google op de voor mij belangrijkste trefwoorden.

Richard Nooi
Stucadoor-Alkmaar.nl

Pasfoto Wim Kolthof

Sinds ik ben overgestapt op PrimaSite is het aantal bestellingen duidelijk gestegen. Ook bestaande klanten maken hier gebruik van en dat scheelt veel tijd!

Wim Kolthof
WK Gashandel.nl

Pasfoto Kees de Boer

Als adviseur en interim-manager is het voor mij belangrijk acte de présence te geven op internet. Ik ben blij dat PrimaSite dit zo snel kon regelen!

Marcel de Vries
Marcel-deVries.nl

Hoe doen jullie dat: deze kwaliteit tegen deze prijs?

In het kort komt het er op neer dat wij de meest voorkomende functionaliteit van websites in één systeem hebben gezet, waardoor we het technische wiel niet telkens opnieuw hoeven uit te vinden. Door de ontwerpen van onze vormgevers vervolgens aan dit systeem te koppelen, kunnen wij binnen een dag een volledig functionele website opleveren. Dat bespaart heel veel tijd en dat zijn uren die jij dus niet hoeft te betalen!

Hier kun je lezen waarom wij zo goedkoop websites kunnen bouwen, of lees waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Wat krijg je allemaal?

  • Totaalpakket zonder verborgen kosten!
  • Geschikt voor mobiele telefoons, tablets én pc’s
  • Uniek maatwerk ontwerp
  • 100% made in Holland
  • Zeer gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem
  • SEO-vriendelijk
  • SSL-certificaat
  • Eigen domeinnaam + emailadres(sen)
  • Vriendelijke helpdesk!
  • Extra modules voor wie méér wil
Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend telefonisch contact met je op om slimme vragen te stellen en om antwoord te geven op jouw vragen. Daarna regelen wij de rest. Jouw enige taak is het in ontvangst nemen van complimenten over je nieuwe site, promise!

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Normale prijs € 495,00
Af: actiekorting € 200,00
Eenmalige kosten excl. BTW € 295,00
Maandelijkse kosten excl. BTW € 19,95

Bel me maar

Als je onderstaand formulier invult, bellen wij je geheel vrijblijvend terug!