Waarom kiezen voor een PrimaSite?
Dit zijn de redenen waarom wij iedere cent waard zijn

Waarom een PrimaSite?

De naam zegt het al: je krijgt een prima site tegen een prima prijs! Maar eerlijk is eerlijk: we hebben concurrenten die hetzelfde zeggen. Dus waarom zou je voor ons kiezen?


Bijna 20 jaar ervaring!

PrimaSite is een topproduct van Maxes, een bedrijf dat al sinds maart 2000 bestaat en sindsdien vele honderden websites heeft gebouwd en duizenden websites in de lucht houdt. Al die jaren ervaring nemen we mee als we jouw site gaan bouwen.

Wij zijn vakidioten!

Na al die jaren realiseren wij ons nog steeds dagelijks dat we van onze hobby ons werk hebben weten te maken. We behoren tot de gelukkigste werkende klasse van Nederland. En die dankbaarheid stralen we uit!

Exclusieve ontwerpen!

Wij passen geen goedkope templates aan om deze te verkopen als nieuw. Op basis van de (on)mogelijkheden van ons eigen platform leveren wij exclusief maatwerk aan onze klanten, waarbij wij keer op keer blijven verrassen!

100% made in Holland!

Al onze productie komt uit het mooie Alkmaar. Veel van onze collega’s laten hun sites in het buitenland maken. Wij niet: daarvoor hechten we te veel waarde aan veiligheid, exclusiviteit en opleveringssnelheid. En zo kunnen we trots blijven als we onze sites vergelijken met die van onze collega's.

Eigen CMS

“Oh, is het zo makkelijk?” We genieten er van als we dit onze klanten horen zeggen. En ze zeggen het allemaal, want het is vreselijk makkelijk om je eigen PrimaSite bij te houden. Wij de magie, jij het gemak.

Zoekmachinevriendelijk

Al heb je de beste website van de wereld, als je er zelf geen tijd en moeite in steekt, zal je NOOIT hoog in de zoekmachines eindigen. Wij zullen dus nooit beloven dat je met een PrimaSite op nummer 1 in Google komt te staan. Het kán wel, want we leveren een website die goed indexeerbaar is, een geweldige laadtijd heeft, uitstekend zichtbaar is op alle devices (mobiel, tablet, desktop) én daarbij geven we je waardevolle tips om je site hoger in Google te krijgen. Het is echter aan jou om deze informatie te gebruiken!

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.