Wát? Zó goedkoop?
Ja. Want een mooie site hoeft niet duur te zijn

Waarom kunnen wij goedkoop websites bouwen?

We horen het bijna wekelijks: "Als het zó goedkoop is, dan zal de kwaliteit daar ook wel naar zijn..." Niet dus: We leveren écht de beste kwaliteit websites tegen de laagste prijs! Hoe kunnen wij dan zo goedkoop websites bouwen, waar de concurrent minimaal het dubbele vraagt en voor dat geld dan ook nog een mindere kwaliteit levert? Daar zijn meerdere redenen voor.

Eén platform voor alle klanten

Er is één PrimaSiteCMS voor al onze klanten. Dit betekent dat we ook maar één systeem bij hoeven te houden en met 57 websites onder onze hoede scheelt dat natuurlijk enorm veel tijd. Tijd die we niet hoeven door te rekenen aan onze klanten! Bovendien heb jij geen omkijken naar updates voor het CMS, wat je alleen maar zekerheid oplevert!

Geen Wordpress

Wordpress lijkt leuk, maar wist je dat je daarmee ook verantwoordelijk bent voor het onderhouden van Wordpress zelf, plus alle gebruikte plugins? Vergeet je dat, of huur je niet op regelmatige basis (dure!) kennis in, dan gaat je dat veel ellende opleveren. De razendsnelle motor achter de door ons opgeleverde sites is ons eigen PrimaSiteCMS. Wij de techniek, jij het gemak!

Eén softwarepakket voor alle klanten

We hebben gekozen voor één softwarepakket waarmee we onze websites bouwen. Twitter Bootstrap bevat ontelbare bouwstenen. Door deze te combineren is het mogelijk praktisch elke denkbare website te bouwen. Niet voor niets maken wereldwijd miljoenen websites gebruik van Bootstrap. Doordat wij al onze bouwstenen slim bewaren zijn deze oneindig herbruikbaar. Ook dit bespaart enorm veel tijd die dus niet langer betaald hoeft te worden!

Vele kleintjes maken één grote

Als je een website hebt die is gekoppeld aan een exclusief voor jou gemaakt CMS, dan kun je op je vingers natellen dat als je een aanpassing of een uitbreiding wilt, deze volledig voor jouw rekening komt. Door te kiezen voor één systeem dat door alle klanten gebruikt wordt, dragen alle klanten een steentje bij. Als er één klant een goed idee heeft, is dit altijd uit te rollen naar andere klanten. Financieel is dit gedekt door het maandabonnement. Gedeelde smart en zo.

Verstand van hosting

Wij bouwen niet alleen websites, ook leveren wij al 19 jaar hosting en domeinregistratie. Wij zijn hier zo goed in dat ook partijen als PostNL, Rijkswaterstaat en de Rabobank gebruik maken van onze diensten! Voor ons product PrimaSite hebben wij al onze kennis ingezet om een uiterst flexibele, veilige en schaalbare oplossing in de “cloud” te creëren. Zo beschikken onze klanten altijd over voldoende capaciteit en hoeven wij geen grote en kostbare investeringen te doen voor klanten die er nog niet zijn. We betalen dus geen cent te veel en ook dit voordeel spelen we graag door aan onze klanten!

Digitale communicatie

Bij ons zal je geen vertegenwoordigers aantreffen: voor 49 euro is het commercieel gezien sowieso niet haalbaar “even iemand langs te sturen” vanuit Alkmaar naar - pak 'm beet - Maastricht. Afspraken gaan bij ons telefonisch en per email. Ook dát scheelt heel veel tijd.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs

Tot slot zijn daar onze klanten zelf. Zij vormen ons bestaansrecht en dus doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Als we dat goed doen, en blijkbaar doen we dat, dan delen zij hun positieve ervaringen met collega-ondernemers. Zelfs in onze digitale business blijkt oer-Hollandse mond-tot-mond reclame de beste manier van klantenwerving: liefst 80% van onze klanten komt binnen via een tevreden klant. Dat scheelt heel veel marketingkosten en… Nou ja: inmiddels weet je wat wij met onze kostenbesparingen doen!

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.