PrimaSite vs. onze collega's
Wat zijn de voornaamste verschillen?

Goedkope websites: hoe worden ze gemaakt?

Google maar eens op “goedkope website” en je vindt tal van bedrijven die hetzelfde beloven als wij. Wat zijn de voornaamste verschillen tussen PrimaSite en onze collega's?


Veel van onze collega’s die ook goedkope websites aanbieden, maken gebruik van opensource systemen als Wordpress. Na de oplevering ben je als klant daarmee echter niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van je website (wat in Wordpress best pittig kan zijn), maar ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van Wordpress zélf.

Het bijhouden van een website staat voor een gemiddelde ondernemer vaak op hetzelfde niveau als het doen van een BTW-aangifte: het is een noodzakelijk kwaad. Het ook nog eens bijhouden van een systeem waarmee je je website bij kunt houden is dan teveel van het goede. Vaak gebeurt dit niet, waardoor een hack uiteindelijk onvermijdelijk is. De hoster zet de website op zwart en de klant mag vervolgens problemen op gaan lossen die extreem ver van zijn bed liggen. Want hoe krijg je - als ervaren stukadoor of kapster - een gehackte website weer veilig aan de praat?

Wordpress websites lijken dus een aardig alternatief, maar onthoud dat je op regelmatige basis kennis in zal moeten huren om je website in de lucht te houden. Doe je dit niet, dan ben je uiteindelijk veel geld kwijt, of erger: je complete website. Goedkoop is hier dus duidelijk duurkoop.

Onze garantie: 100% made in Holland!

Andere collega's maken vaak gebruik van goedkope ontwerpers die zich niet in Nederland bevinden. Ons is zelfs een verhaal bekend van een bedrijf dat zich voordeed als een groep Nederlandse studenten, maar in werkelijkheid niets anders was dan een verkoopbureau voor Indiase en Filipijnse webdesigners. Nederland is een rijk land. Aan de andere kant van de wereld werken mensen nog voor 2 euro per uur, dus dan kun je voor 100 euro een hoop gedaan krijgen.

Eerlijk? Ook wij hebben het wel eens geprobeerd. Maar onze ervaring is dat als je werkelijk iedere punt en iedere komma uit moet leggen in een taal die niet de jouwe is aan iemand van wie diezelfde taal ook niet de zijne is, er een heleboel misverstanden en ergernissen optreden. Ontelbare correcties verder – die wegens het tijdverschil ook nog eens telkens een dag duren - neem je uiteindelijk genoegen met een kwaliteit die zó bedroevend is dat je onderaan de streep tot de conclusie komt dat je beter alles zelf had kunnen doen.

Geen opgelapte standaard-templates

Veel collega's laten je kiezen uit een aantal standaard-templates die zij aanpassen naar jouw wensen. Dat zal je bij ons niet overkomen: Op basis van jouw wensen maken wij een unieke site die je nergens anders tegen zal komen. Wél werken wij met het beproefde Bootstrap. Net zoals je een schilderij dat je nooit eerder zag zal herkennen als een werk van Van Gogh, zal een geoefend oog ook de hand van Bootstrap herkennen in de vele tientallen miljoenen websites die er mee ontworpen zijn.

Jouw site is écht van jou

Het PrimaSite CMS is van ons, maar jouw site ontwerpen wij exclusief voor jou en is en blijft van jou. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk is dat lang niet altijd het geval. Als je om welke reden dan ook ooit afscheid van ons wilt nemen, zorgen wij voor een ZIP-bestand met daarin al jouw internetpagina's en de daarvoor gebruikte bestanden. Als je deze op internet plaatst, heb je een werkende website. Je kunt hem alleen niet meer bijhouden via ons CMS, maar wellicht kun je er één door een nieuwe leverancier laten koppelen. Zelfs eventuele voor jou aangeschafte stockfoto's krijg je op hoge resolutie mee. Dat vinden wij wel zo netjes.

Lees: Waarom wij goedkoop websites kunnen bouwen

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.