De meest complete website
Speciaal voor MKB, ZZP, verenigingen en stichtingen

Wat is PrimaSite?

PrimaSite is een topproduct dat wordt gemaakt door de eeuwig bescheiden medewerkers van Maxes. In 19 jaar hebben wij vele honderden - veelal grote maatwerkwebsites - gebouwd: voor banken, toetjesfabrikanten, overheden, postbedrijven, beroemdheden en voor ontelbare bekende en minder bekende bedrijven. De regel was dat iedere klant een unieke site kreeg en daarmee een maatwerk CMS-systeem waarmee hij zijn eigen website bij kon houden.


Op een dag draaiden we het om: we ontwikkelden één centraal CMS en besloten alle ons bekende klantwensen in dit systeem te stoppen. Maar daarnaast hielden we ook alvast rekening met apps die in de toekomst zullen worden uitgevonden! Het grote omdenken was begonnen: in plaats van dat iedere klant een eigen, uniek CMS kreeg, werden unieke sites aangesloten op één systeem voor iedereen! Door slim te automatiseren bespaarden we enorm veel tijd bij het opleveren van een website. En… We hoeven nu nog maar één systeem bij te houden!

De tijd die wij – als websitebouwer – spenderen aan klanten bestaat voor een belangrijk deel uit communicatie, zodat we goed in kunnen schatten wat de wensen van de klant zijn. Een van onze topvormgevers maakt vervolgens een uniek ontwerp. Na goedkeuring koppelen onze programmeurs het ontwerp binnen een uur (!) aan ons unieke platform. Een zeer efficiënte werkwijze, waardoor wij durven beweren dat het vast wel ergens goedkoper kan, maar niet beter!


De ongekend krachtige motor van PrimaSite zorgt er voor dat alle onderdelen zo “clean” mogelijk worden vertaald naar HTML, de taal waarmee websites op internet worden gepubliceerd. Door de ultieme verhouding tussen content en broncode laden pagina’s waanzinnig snel. Eigenschappen die niet alleen enorm worden gewaardeerd door zoekmachines, maar ook door de mobiele bezoekers van uw website, die hun databundels amper zien verkleinen.

Lees meer: Waarom wij goedkoop websites kunnen bouwen, Zó werken onze collega's

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.