Ja, ik wil! Maar wat nu?
Wat er gebeurt als je JA zegt...

Wat gebeurt er als ik JA zeg?

Als geen ander beseffen wij dat het bijzonder spannend is als je eenmaal de opdracht geeft voor iets ingrijpends als het laten bouwen van een website. Het is ook niet zo maar iets: iemand anders dan jijzelf gaat bepalen hoe jij “smoel” krijgt op het wereldwijde web.


Wat als wij het niet goed doen? Of als jij iets vergeten bent? Wat als je al een website hebt: gaat deze niet “plat” tijdens het maken van de nieuwe? En gaat alles wel snel genoeg? Vragen waar wij graag een antwoord op geven, want wij hebben al honderden malen het vertrouwen gekregen van onze klanten en weten dus wat er gaat gebeuren!

Zodra je klant wordt bij PrimaSite krijg je een bevestiging met daarin een unieke set met inloggegevens. Met deze gegevens kun je op PrimaSite inloggen. Je zult ontdekken dat er na het inloggen een zogenaamde Projectpagina is gemaakt voor je. Hierop staat een checklist, een lijst met dingen die wij van je willen weten, of zelfs nodig hebben voordat we voor je aan de slag kunnen. Naast voor de hand liggende logistieke vragen als wat de domeinnaam moet gaan worden voor je website, staan er op die checklist ook concrete opdrachten als “Klik hier om uw logo’s, foto’s, teksten en andere digitale bestanden naar ons toe te sturen”. Ook nodigen we je uit om mooie foto’s uit te zoeken op een professionele foto-website.

Tevens vind je er vragen als: “Welke websites vind je mooi en waarom? Welke uitstraling moet je website gaan krijgen? Wat wil je absoluut niet?” Dankzij dit soort vragen – of beter: jouw antwoorden – kan onze vormgever inschatten wat jouw voorkeuren en wensen zijn. Zijn alle vragen beantwoord? Dan gaan we voor je aan de slag! In de praktijk krijg je ongeveer een week nadat je alles hebt aangeleverd een ontwerpvoorstel aangeboden. Jouw reactie nemen we mee in de correctieronde. Na goedkeuring wordt je ontwerp gekoppeld aan het PrimaSites-platform waarmee het een echte website is geworden!


Als je al een website had die door ons vervangen moet worden, dan staat de website op een tijdelijke domeinnaam. Zolang de website niet live is, is deze trouwens beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij hem kunt zien.

De teksten en foto’s die je eerder aanleverde worden door ons in het systeem geplaatst. Daarna wordt het tijd voor intensief contact: we gaan je uitleggen hoe je dit ook zélf kunt doen! Als je website is gevuld, dan gaat deze live: de domeinnaam wordt gekoppeld en het wachtwoord wordt verwijderd. Iedereen kan nu je nieuwe, prachtige website bewonderen!

Daarna volgt voor ons een leuk moment: je krijgt de eerste rekening. Als je een machtiging hebt afgegeven, dan incasseren wij automatisch maandelijks het afgesproken all-in tarief. Geef je liever geen machtiging af, dan ontvang je een rekening voor de komende 12 maanden.

Na oplevering zullen wij je regelmatig per email contact met je opnemen om te vragen of alles nog naar wens is. Daarbij geven we je ook tips over hoe je het maximale uit je website kunt halen. Vooral onze tips over zoekmachineoptimalisatie worden door onze klanten als een must-read beschouwd.

Als jij namelijk tevreden bent over het rendement van je website, dan blijf je klant! En misschien behoor je wel tot die club van klanten die een goed woordje voor ons doet bij collega-ondernemers!

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.