Voorbeelden van ons werk

Zo maar een greep uit ons portfolio

Ons portfolio: voorbeelden van ons werk

Wij maken al tientallen jaren websites. Hieronder een aantal voorbeelden van ons meest recente werk. Wil je ook een website laten maken? Neem dan contact op voor een gratis webdesign.

Partybookers.nl

Partybookers.nl gebruikte de coronacrisis om te investeren in een schitterende nieuwe website. Zo zijn zij er weer helemaal klaar voor als straks de Nederlandse artiesten weer geboekt mogen worden voor (bedrijfs)feesten en festivals.

Via de zoekmachine kun je razendsnel je favoriete band, zanger(es) of DJ regelen, inclusief laagste prijsgarantie. Daarbij regelen de Partybookers desgewenst alle omringende zaken, zoals drukwerk, ceremoniemeesters, etcetera. Sinds 2007 hebben zij praktisch alle Nederlandse artiesten, bands en acts voor hun ruim 2.500 tevreden opdrachtgevers mogen boeken.

Bezoek website

Veldzicht Hoeve

Belevingscentrum Veldzicht Hoeve bestaat uit een duurzaam, zelfvoorzienend en VLOG gecertificeerd melkveebedrijf en een boerderijwinkel met kaas, verse zuivel, streekproducten en cadeaupakketten.

Daarnaast beschikt de Veldzicht Hoeve over twee prachtige accommodaties die bijzonder geschikt is voor vergaderingen, bijeenkomsten, seminars, cursussen, trainingen, workshops en meer.

Bezoek website

Handicare Stairlifts

Handicare Stairlifts levert wereldwijd kwaliteit ongeëvenaard goede trapliften. Toch gaat er af en toe een onderdeel stuk. Speciaal voor hun wereldwijde dealernetwerk bouwden wij een portal waarop duizenden partners onderdelen kunnen bestellen, brochures kunnen downloaden en marketingmateriaal kunnen vinden.

Hoewel de site "slechts" beschikbaar is in 4 talen, zijn de bestanden verkrijgbaar in 24 talen, omdat rekening wordt gehouden met de moedertaal van de dealer. Sinds de ingebruikname van het systeem is de logistieke afdeling behoorlijk ontlast, waardoor zij tijd overhouden voor innovatie.

Bezoek website

Andere voorbeelden

Gematex

Gematex is Nederlandse beste winkel in velours gordijnen. Uniek omdat ze honderden kleuren in diverse kwaliteiten kunnen leveren, ook brandwerend. Maar belangrijkste is nog wel dat zij binnen 48 uur gezelligheid op maat kunnen leveren.

Bezoek website

Piet Raijmakers

Met de introductie van een uniek talentenplan, bedoeld om de breedtesport te promoten en te ondersteunen, stelt Team Piet Raijmakers jeugdige talenten in staat onder professionele begeleiding het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Bezoek website

Van Doorn Global

Met meer dan 30 jaar ervaring op vrijwel alle gebieden van wereldwijde transporten, is Van Doorn Global Logistics een onafhankelijke logistiek dienstverlener in het hart van Europa’s grootste haven Rotterdam.

Bezoek website

Chris Zegers

Al 19 jaar maakt Chris Zegers reis­programma's en is hij één van de presen­ta­toren van het BNNVARA-programma 3 op Reis. Daarnaast presen­teert hij verschei­dene andere programma's voor BNNVARA. Maar wist je dat hij ook muziek maakt?

Bezoek website

Stucadoor Alkmaar

Richard Nooi is dé stucadoor voor Alkmaar en omstreken. Al meer dan 30 jaar maakt hij zijn standaard meters. Met Beal Mortex en Pandomo maakt hij industriële beton­looks die perfect geschikt zijn voor water­dichte, stoere keukens en bad­kamers.

Bezoek website

Metis Consultants

Metis is een adviesbureau dat samen met u de waarde van duurzaamheid ontdekt en realiseert. De focus ligt op Duurzaamheidsstrategie; het activeren van medewerkers op duurzaamheid (Engagement) en de Circulaire Economie.

Bezoek website

Paardenpraktijk Equidoc

Deze Oosterhoutse paardenpraktijk voorziet in alle medische zorg voor paarden. Majbritt van Nispen heeft een achtergrond als internationale wedstrijdruiter en het samenwerken met professionele ruiters. Daardoor heeft zij een goed oog ontwikkeld voor het afwijkend bewegende paard.

Bezoek website

Keuken & Badkamerwereld

De installateurs van KB Wereld kennen de weg in keukens, badkamers en toiletten. Of er nu gesloopt, aangesloten, geleverd of betimmerd moet worden: al vele jaren zijn deze sympathieke heren graag geziene werklui in de regio Alkmaar en helpen zij tevens met verduurzaming.

Bezoek website

Traverse Coaching

Je leert het beste op de rand van je comfortzone. Voor veel mensen geldt dat ze niet in hun comfortzone zijn als ze met een paard in één ruimte staan. Het paard geeft objectieve feedback maakt het onbewuste bewust en dan kun je het veranderen. Met behulp van Traverse Coaching.

Bezoek website
PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
logo Google
Google Beoordelingen
5,0
Deel jouw ervaring