Met 19 jaar ervaring...
Bekijk ons portfolio

Voorbeelden

We hebben in 19 jaar al honderden websites gemaakt! Hieronder zie je wat voorbeelden van klanten die recent kozen voor een complete PrimaSite. Wil jij, net als onderstaande klanten, ook complimenten ontvangen over je aanstaande nieuwe site, waarbij wij je al het werk uit handen nemen? Vul dan ons formuliertje in!

Harmonie OBK

Harmonie OBK in Erp werd in 1920 opgericht. In 1924 werden klarinetten toegevoegd, zodat er vanaf 1926 sprake is van een harmonie.

Team Piet Raijmakers

Meervoudig Olympisch-, en Wereldkampioen Piet Raijmakers draagt dagelijks zijn passie, kennis en kunde over op zijn volledige team.

Chris Zegers

Chris maakt sinds jaar en dag reisprogramma's en is één van de presentatoren van MolTalk; de live-nabeschouwing van Wie is de Mol?

De Zorgwereld

Bij De ZorgWereld kan een ieder zijn kwaliteiten en vaardigheden ontwikkelen in een veilige omgeving op zijn of haar eigen tempo.

EquiDoc

Twee enthousiaste dierenartsen, met een verleden in de hippische sport, leveren alle medische zorg voor het paard bij Paardenpraktijk EquiDoc.

Veldzichthoeve

Bij Beemster Boerderijwinkel Veldzichthoeve koop je niet alleen de lekkerste kaas, maar kun je ook echt het boerenland beleven.

Heating & Coolingsystems

Al ver voor de huidige energietransitie IS HCS Heating & Coolingsystems dé specialist in Limburg voor warmte-, en koudetechniek.

V.o.f. Wester

V.o.f. Jan en Josette Wester is een echt familiebedrijf voor cultuurtechnische- en grondverzetwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

Brouwer Clean Consult

Brouwer CC is dé specialist in het begeleiden van aan-, en verkopen van ondernemingen in de schoonmaakbranche.

Martin Reul

Psychosociaal therapeut Martin Reul helpt mensen uitleg en duidelijkheid te krijgen op levensvragen waar iedereen vroeg of laat mee zit.

Traverse Coaching

Kim van Bezu begeleidt jou als coach veranderingen van betekenis. Voor jou in je leven, of in je werk. En het paard is hierin leidend.

KNO Clinic

Wat is er fijner dan jezelf tijdens een vakantie op het heerlijke Aruba cosmetisch te laten verwennen door de top-arts Dr. Cabenda?

B&B Dishoek

Vlakbij Zoutelande ligt de gezellige Bed & Breakfast van de familie Vader, met liefst 3 kamers die elk hun eigen badkamer hebben.

Bonum Consilium

Bruggenbouwer John Kennedy weet als interim-manager complexe processen te optimaliseren en is ook een uitstekende coach.

Spackspuiten Alkmaar

Deze thema-website van Richard Nooi is volledig ingericht om potentiële opdrachtgevers zélf online een scherpe prijs te laten berekenen.

Sango coaching

Mieke Kissing biedt onder de naam Ŝanĝo coaching en training (Ŝanĝo is Esperanto voor "verandering") haar diensten aan mbv het paard.

Novus bewindvoering

Novus is Latijn voor "nieuw". Novus bewindvoering staat voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst, vooruitkijken, een schone lei etc.

Brands timmerbedrijf

BRANDS Timmerbedrijf is gespecialiseerd in het maken van o.a. beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers, schuttingen en pergola's.

Re-Queeste

Re-Queeste is een bedrijf dat zich richt op die mensen die door verschillende omstandigheden in problemen zijn gekomen.

Metis Consultants

Metis is een adviesbureau dat samen met u de waarde van duurzaamheid ontdekt en realiseert met een focus op o.a. de Circulaire Economie

Jonker Schilders

Al 40 jaar is de uitvoering van onderhoudsschilderwerk de sterkste kant van Jonker Schilders. Een begrip in Apeldoorn en omstreken.

Ping Pong Alkmaar

De jongste pingpongvereniging van Alkmaar is lekker competitief ingesteld en is op zoek naar sportieve jeugd met balgevoel.

Niro Keukens

Begonnen als de Witgoedhal, specialiseerde Niro Keukens zich al snel in oplevering van complete keukens tegen bodemprijzen.

Op Koers

In de gemeente Hardenberg bedrijft Op Koers lokale politiek zonder omwegen. Op de website vind je hun standpunten en statuten

Gematex

Gematex levert honderden modieuze kleuren velours gordijnen in verschillende kwaliteiten en uniek: vanuit eigen atelier!

Textieldruk Nuenen

Je eigen t-shirts laten bedrukken of juist op zoek naar een leverancier voor al je promotioneel textiel? Familiebedrijf TDN doet het!

Welini kapsalon

In de gezellige Achterstraat in Alkmaar vindt u Studio Welini. Een kapper voor jong en oud. Voor dames, heren en kinderen.

Daarnaast werken wij ook nog steeds voor:

PostNL
Rabobank
Gemeente Hollands Kroon
Rijkswaterstaat
Uitgeverij Kluitman
Handicare
Kuehne + Nagel
Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.