Met 19 jaar ervaring...
Bekijk ons portfolio

Voorbeelden

We hebben in 19 jaar al honderden websites gemaakt! Hieronder zie je wat recente voorbeelden van klanten die recent kozen voor een complete PrimaSite. Wil jij er ook één? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Heating & Coolingsystems

Al ver voor de huidige energietransitie is HCS Heating & Coolingsystems dé specialist in Limburg voor warmte-, en koudetechniek.

V.o.f. Wester

V.o.f. Jan en Josette Wester is een echt familiebedrijf voor cultuurtechnische- en grondverzetwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

Brouwer Financial Consult

Ondernemen is leuk, maar kent uitdagingen. Brouwer Financial Consult ontzorgt jouw bedrijf qua administratie en boekhouding.

Martin Reul

Psychosociaal therapeut Martin Reul helpt mensen uitleg en duidelijkheid te krijgen op levensvragen waar iedereen vroeg of laat mee zit.

Traverse Coaching

Kim van Bezu begeleidt jou als coach met veranderingen van betekenis. Voor jou in je dagelijks leven, of op je werk. En het paard is hierin leidend.

KNO Clinic

Wat is er fijner dan jezelf tijdens een vakantie op het heerlijke Aruba cosmetisch te laten verwennen door de top-arts Dr. Cabenda?

B&B Dishoek

Vlakbij Zoutelande ligt de gezellige Bed & Breakfast van de familie Vader, met liefst 3 kamers die elk hun eigen badkamer hebben.

Bonum Consilium

Bruggenbouwer John Kennedy weet als interim-manager complexe processen te optimaliseren en is ook een uitstekende coach.

Spackspuiten Alkmaar

Deze thema-website van Richard Nooi is volledig ingericht om potentiële opdrachtgevers zélf online een scherpe prijs te laten berekenen.

Sango coaching

Mieke Kissing biedt onder de naam Ŝanĝo coaching en training (Ŝanĝo is Esperanto voor "verandering") haar diensten aan mbv het paard.

Novus bewindvoering

Novus is Latijn voor "nieuw". Novus bewindvoering staat voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst, vooruitkijken, een schone lei etc.

Brands timmerbedrijf

BRANDS Timmerbedrijf is gespecialiseerd in het maken van o.a. beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers, schuttingen en pergola's.

Re-Queeste

Re-Queeste is een bedrijf dat zich richt op die mensen die door verschillende omstandigheden in problemen zijn gekomen.

Metis Consultants

Metis is een adviesbureau dat samen met u de waarde van duurzaamheid ontdekt en realiseert met een focus op o.a. de Circulaire Economie

Jonker Schilders

Al 40 jaar is de uitvoering van onderhoudsschilderwerk de sterkste kant van Jonker Schilders. Een begrip in Apeldoorn en omstreken.

Chris Zegers

Mijnheer Zegers maakt sinds 15 jaar reisprogramma's en is één van de presentatoren van het BNN-programma 3 op Reis.

Niro Keukens

Begonnen als de Witgoedhal, specialiseerde Niro Keukens zich al snel in oplevering van complete keukens tegen bodemprijzen.

Op Koers

In de gemeente Hardenberg bedrijft Op Koers lokale politiek zonder omwegen. Op de website vind je hun standpunten en statuten

Gematex

Gematex levert honderden modieuze kleuren velours gordijnen in verschillende kwaliteiten en uniek: vanuit eigen atelier!

Textieldruk Nuenen

Je eigen t-shirts laten bedrukken of juist op zoek naar een leverancier voor al je promotioneel textiel? Familiebedrijf TDN doet het!

Welini kapsalon

In de gezellige Achterstraat in Alkmaar vindt u Studio Welini. Een kapper voor jong en oud. Voor dames, heren en kinderen.

Wat onze klanten zeggen...

Pasfoto Richard Nooi

Ik ben zeer tevreden met mijn PrimaSite! Al na twee maanden stond ik op de 1e plaats in Google op de voor mij belangrijkste trefwoorden.

Richard Nooi
Stucadoor-Alkmaar.nl

Pasfoto Wim Kolthof

Sinds ik ben overgestapt op PrimaSite is het aantal bestellingen duidelijk gestegen. Ook bestaande klanten maken hier gebruik van en dat scheelt veel tijd!

Wim Kolthof
WK Gashandel.nl

Pasfoto Kees de Boer

Als adviseur en interim-manager is het voor mij belangrijk acte de présence te geven op internet. Ik ben blij dat PrimaSite dit zo snel kon regelen!

Marcel de Vries
Marcel-deVries.nl

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in en we verzenden jou een geheel vrijblijvende offerte, inclusief alle informatie die je nodig hebt om ons aanbod te vergelijken met anderen.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Normale prijs € 495,00
Af: actiekorting € 200,00
Eenmalige kosten excl. BTW € 295,00
Maandelijkse kosten excl. BTW € 19,95

Mail dit aanbod

Als je onderstaand formulier invult, zenden we je automatisch een offerte op maat.