Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord
De meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen? Vind hieronder het antwoord. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Trek dan de stoute schoenen aan en bel ons - tijdens kantooruren - op 072-5116617, of stuur ons een mail.


Wij maken onderscheid tussen de eenmalige kosten en de periodieke kosten. De eenmalige kosten factureren wij op rekening en dien je zélf - dus handmatig - over te maken. Als je ons vervolgens een machtiging geeft, zullen wij de periodieke kosten maandelijks factureren en incasseren. Heb jij of je boekhouder geen trek in 12 kleine rekeningetjes per jaar, of geef je liever geen machtiging af? Dan kun je er ook voor kiezen om de periodieke kosten per jaar vooruit te betalen.
Absoluut: we zijn er zelfs blij mee, omdat we dan in één keer raak schieten voor wat jouw wensen betreft! Onze techneuten maken jouw ontwerp graag geschikt voor jouw PrimaSite, dus kom maar op!
Als geen ander beseffen wij dat het bijzonder spannend is als je eenmaal de opdracht geeft voor iets ingrijpends als het laten bouwen van een website. Daarom hebben wij hier zelfs een speciale pagina voor gemaakt!
Ja, natuurlijk kan dat! Ons systeem is zeer overzichtelijk ingericht, zodat je snel kunt schakelen tussen jouw websites. Als je een site hebt met meerdere talen, heb je feitelijk evenzoveel PrimaSites. Met taalvlaggetjes is dan aangegeven welke site je aan het bewerken bent.
Jazeker, ook dát is een dienst die wij leveren. Dit is natuurlijk wel maatwerk, omdat wij natuurlijk niet weten of je dagelijks 4 nieuwe artikelen wilt, of dat je één keer per maand een update goed genoeg vindt. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.
Afhankelijk van jouw business is dat wellicht mogelijk. Met een dergelijke dienst nemen wij het beheer van je website uit handen en dragen wij deze over aan de warme handen van onze SEO-experts en tekstschrijvers. Dit is natuurlijk wel maatwerk: neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.
Nog niet. We verwachten deze dienst in de nabije toekomst wel aan te bieden.
Nog niet. We hebben al heel wat complexe webwinkels gemaakt, maar "complex" en "PrimaSite" is geen wenselijke combinatie voor onze formule. De webwinkel die wij voor PrimaSite voor ogen hebben moet immers - net als de gewone PrimaSites - uitblinken in gebruiksgemak. Dat heeft best nog wat voeten in de aarde (denk aan iDeal, terugkoppelingen naar boekhoudpakketten, enzovoort), maar omdat dit een lang gekoesterde wens van ons is, gaat deze er vast komen!
Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend telefonisch contact met je op om slimme vragen te stellen en om antwoord te geven op jouw vragen. Daarna regelen wij de rest. Jouw enige taak is het in ontvangst nemen van complimenten over je nieuwe site, promise!

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Normale prijs € 495,00
Af: actiekorting € 200,00
Eenmalige kosten excl. BTW € 295,00
Maandelijkse kosten excl. BTW € 19,95

Bel me maar

Als je onderstaand formulier invult, bellen wij je geheel vrijblijvend terug!