Al 19 jaar ongeëvenaard in kwaliteit
En nu ook nog eens in prijs!

Dit is ons aanbod

Zelfs onze oude prijs van € 1.495,- was al veel te laag voor de door ons geleverde kwaliteit. Toch gaan we nu tijdelijk nóg een stapje verder. Hoe dat kan lees je hier. Onder de streep op onze factuur staat nu tijdelijk een vanafprijs van € 49,- per maand voor een prachtige website. En na een jaar betaal je nog maar slechts € 19,95 per maand voor een all-in abonnement waarmee je volledig ontzorgd bent!


Uniek ontwerp

Je krijgt een schitterend vormgegeven website, gemaakt op basis van jouw wensen en jouw huisstijl!

Volledig responsive

Dat is een hippe uitdrukking voor: Je website doet het prima op alle computers, tablets en smartphones. Je mist dus geen enkele klant!

In jouw taal

We maken jouw website in de taal die jij voor ogen hebt. Wil je je site in meerdere talen aanbieden? Kijk dan bij onze extra modules, want natuurlijk kan dat, desgewenst zelfs op een andere domeinnaam!

Professionele foto's

Natuurlijk gebruiken we jouw eigen foto's, maar daarnaast hebben wij een abonnement bij een stockphoto-bedrijf, waar je tot vijf foto's uit mag kiezen voor een nóg professionelere uitstraling!

SSL certificaat

Veiligheid voorop: je krijgt een SSL-certificaat op je website, zodat het verkeer tussen jouw bezoekers en jouw site niet afgeluisterd kan worden door derden!

Een eigen domeinnaam

Natuurlijk komt jouw site te draaien op je eigen domeinnaam. Heb je er nog geen een? Dan kies je er eentje uit bij Maxes. Heb je er wel een? Dan verhuizen we hem zonder extra kosten!

Eigen emailadres(sen)

Natuurlijk voorzien wij in emailadressen die eindigen op jouw domeinnaam! Onze partner SpamExperts zorgt er voor dat je mail aankomt op de plek van bestemming en natuurlijk blijft je eigen mailbox - van liefst 2 GB - vrij van spam!

Google Maps

Laat je klanten zien waar je zit: op je contactpagina plaatsen wij een kaartje van Google Maps. Handig, want daar zit ook meteen een routeplanner in!

Social media

Vanzelfsprekend linken we door naar Social Media als Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram, of wat jij wil. Natuurlijk met de herkenbare iconen!

Onbeperkt aantal pagina's

Wij maken de basis voor je website. Maar zelf kun je natuurlijk ook extra pagina's toevoegen. Hoeveel? Dat bepaal jij: jouw online succes draagt immers ook bij aan ons succes!

Onbeperkt foto's, video's en bestanden

Afbeeldingen kun je kwijt in je pagina's, maar ook in speciale fotoalbums. Youtube-video's op je site? Je hoeft slechts een link te plakken. En het plaatsen van bestanden als Algemene Voorwaarden is ook al een peulenschil!

Zoekmachine vriendelijk

Het spreekt voor zich dat je je site SEO-technisch helemaal kunt optimaliseren voor zoekmachines. Maar omdat we vermoeden dat je onze kennis graag wil gebruiken, voorzien wij je ook regelmatig van tips om hoger in zoekmachines te komen!

Goede tips en advies

Wij delen graag de kennis en ervaring die we afgelopen 19 jaar hebben opgedaan. Dat merk je niet alleen bij het intake-gesprek, maar ook na afloop: we voorzien je regelmatig van tips waarmee jij van jouw internetavontuur een nóg groter succes kunt maken!

Een vriendelijke helpdesk

Natuurlijk leggen we alles goed uit en is ons systeem rijkelijk voorzien van documentatie. Maar kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. We denken graag met je mee!

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.