Netto 125.819 starters in 2018
Allemaal aan de PrimaSite ;-)

Netto 125.819 startende ondernemers in 2018

In 2018 werden liefst een kwart miljoen nieuwe bedrijven gestart. Door een laagterecord van minder dan vierduizend faillissementen en een laag aantal opheffingen bleven er netto ruim 125.000 starters over. Vooral in de zakelijke dienstverlening startten veel bedrijven, ruim 27.000. Maar ook verwelkomde Nederland flink veel nieuwe spelers in de bouwnijverheid en financiële instellingen.


Eén feest van herkenning

Deze cijfers verbazen ons niets: PrimaSite verwelkomde afgelopen jaar inderdaad opvallend veel adviesbureaus en ZZP’ers in de bouwnijverheid. Zij begrepen als geen ander dat het hebben van een goede website een uitstekend middel is om je te onderscheiden van de concurrent.

Starters zwemmen vaak niet in het geld. Ook voor hen is een keuze voor een professional als PrimaSite dan de beste die je kunt maken: de kwaliteit van de door ons geleverde websites is zó hoog dat je bijna zou vergeten dat we ook nog eens uiterst betaalbaar zijn. En laten we eerlijk zijn: een euro die je niet uit hoeft te geven is een verdiende euro!

Samen werken aan succes

De enorme drive waarmee wij onze klanten successen willen laten behalen, het gemak waarmee klanten zelf hun website kunnen wijzigen én de zeer laagdrempelige helpdesk zorgen er voor dat klanten ook bij ons blijven als zij al lang “starter af” zijn. Vooral de mogelijkheid tot maatwerk in de toekomt spreekt veel mensen aan.

Als je de cijfers zo leest, hebben we nog een mooie missie voor de boeg, met 10.000 potentiële klanten die zich maandelijks inschrijven. Wil je ook het beste van het beste voor je onderneming? Of ken je een startende ondernemer wiens website wel een boost kan gebruiken? Neem gerust contact op, of vraag via onderstaand formuliertje zelf een vrijblijvende offerte op.

Bron: NU.nl

Wat kost mijn site? Bereken het in één minuut!

Hieronder kun je aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Je ziet jouw prijs direct verschijnen! Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in, stuur een mailtje naar welkom@primasite.nl, of bel ons voor meer info op 072 - 511 66 17.

Jouw wensen

Onze aanbieding

PrimaSite Compleet

- 1 Taal

- 1 Domeinnaam

- 1 Formulier

Maandelijkse kosten excl. BTW € 49,00
Na 1 jaar per maand excl. BTW € 19,95

Ja, ik heb interesse

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.