Aangenaam kennismaken

Contact met PrimaSite

Contact

Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze diensten. Je kunt contact opnemen door te bellen met 072-7100011, door een mailtje te sturen naar welkom@primasite.nl, of je kunt onderstaand formuliertje invullen. Tot snel!

  Wat vinden onze klanten?

  Klantvriendelijk en flexibel, bereid om mee te denken, ook bij wat ongebruikelijker verzoeken.

  Mieke Kissing, Kissing HRO

  Het was heel prettig om met Ron Arends mijn nieuwe website te maken. Ron en zijn teamleden denken mee en maken je website helemaal op maat. Erg blij met het resultaat mannen!

  Paddy Stegerhoek, Nederlandse Zaken

  Het is heel fijn om met Primasite te werken. Ron Arends is zeer gedreven om iets moois voor zijn klanten af te leveren, en verstaat de kunst om computer technische dingen in Jip en Janneke taal uit te leggen zodat ik als leek ook zelf mijn site kan bijhouden.

  Berechja Brouwer, Krijtland Healthcare

  Wij hebben een hele fijne ervaring met PrimaSite. Erg blij met onze website! PrimaSite zijn geweldige webdesigners in Alkmaar, die we iedereen aan kunnen bevelen.

  Constance Veldman, Vins des Printemps

  Bij Primasite wordt je voorzien van een prima site. Probleemloos sitebeheer, wat wil een webwinkel nog meer. Dus zeker een aanrader. Ron veel succes met deze mijlpaal.

  Margriet van Verseveld, Gematex.nl

  Ron Arends van Primasite, Alkmaar, heeft ons enkele jaren geleden bijzonder geholpen onze website weer op orde te krijgen. Wanneer er iets mankeert, hoef je trouwens maar te kikken en hij reageert meteen met een prima oplossing.

  Jan van de Wijdeven, Harmonie OBK

  PrimaSite is een fijn bedrijf om mee samen te werken voor het laten bouwen van een website. Het daarna zelf onderhouden van de website is in hun software daarna erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!

  PrimaSite maakt professionele websites betaalbaar door innovatie, circulaire technologie en een lage overhead
  logo Google
  Google Beoordelingen
  5,0
  Deel jouw ervaring